Yoga

Yoga for nybegynnere og litt øvet.
For både han og henne :)

Yoga nivå 1
I dette kurset skal vi lære å gjøre yoga fra bunnen av og gå nøye igjennom de forskjellige bevegelsene og stillingene på et dypere nivå enn hos for eksempel ditt vanlige treningssenter. Du skal bygge sten for sten og lære ikke bare hvordan, men også hvorfor. Du vil starte å føle deg bedre og mere bevegelig allerede etter et par uker og både rygg, nakke, hofte, armer, bein og hodet vil føles mye smidigere og avslappet igjennom hverdagen - alle dager.

Yoga nivå 2 er en fortsettelse fra nivå 1 eller for de som har litt erfaring med yoga fra før. Det er ikke veldig avansert nivå, så terskelen skal være lav for å melde seg på. Ta kontakt om du har spm

Åpent nivå er en dag hvor vi gjør yoga i et nivå mellom nybegynner og litt øvet. Her følger vi ikke en ren progresjon slik på nivå 1 eller nivå 2, men gjør til dels forskjellige øvelser hver uke.


1t15m med både praksis og teori i et rolig tempo som hjelper deg med å utvikle en god base av fysiske stillinger og pusteteknikk. 
Yogaens verden består av mange stilarter. Dette kurset vil fokusere på Hata yoga, Pranayama og meditasjon. 

Yoga-øvelse er en utmerket måte å bli kjent med ditt indre, lære kroppens behov og oppdage alt potensialet du har i deg. Vi skal hjelpe deg å finne den indre roen som et hektisk liv av stress fra jobb og familie trenger og fremfor alt finne balansen som vil hjelpe deg med å øke evnene dine.


Noen grunnleggende tips vil være å ikke spise halvannen time før timen, bruke behagelige klær som tilpasser seg kroppen og bevegelsen, bruke en bra matte som ikke sklir og ikke bruke sokker.. Tider:
Mandager kl 16.45 - 17.55 - Nivå 2
Tirsdager kl 20.05 - 21.15 - Åpent nivå
Onsdager kl 20.05 - 21.15 - Nivå 1

NYHET: Flexi-kurs

Med flexi velger du selv hvilken dag du ønsker å komme. Hver torsdag får man mulighet til å velge hvilken dag man ønsker å komme uken etter ut ifra et visst antall plasser tilgjengelige.

Kursstart: Uke 36, henholdsvis 5, 6 og 7 september

Varighet: 13 uker

Sted: Leangenvegen 7, 7044 Trondheim
(i de nye lokalene til Trondheim Pole Studio - rett ved 3T Leangen og Leangen Togstasjon)
Bekledning: Behagelige treningsklær, ikke sokker og egen yogamatte

Noen flere spm?
Epost: admin@nataliatorresbergan.no - Tlf: 926 97 008

Pris for én dag i uken

Kurset varer i 13 uker.
Betalingen kan deles i 2 avdrag om du har vært elev tidligere semester

2000 NOK

Flexi-kurs

Betalingen kan deles i 2 avdrag om du har vært elev tidligere semester

2400NOK

Pakkepris

Ved påmelding til flere kurs får man opptil 30% rabatt. Se påmeldingssiden for mer info