Yoga for bedrifter

FOR BEDRIFTER AV ALLE STØRRELSER


Ønsker du å få ned sykefravær og hjelpe dine ansatte til både å prestere og leve bedre er Yoga et meget godt og billig tilbud.

Vi tilbyr flere skreddersydde løsninger for å møte deres krav. 

Natalia har flere kurs på kveldstid i Yoga, Ritmos Latinos Cardio, Magedans og Lady Style, og ønsker nå å tilby kurs på dagtid til bedrifter i alle størrelser.

Vi har flere lokasjoner vi kan leie sal slik at det er god mulighet for å gjennomføre dette i deres nærhet selv om dere ikke har egen egnet sal. For små grupper på maks 5 personer i Ranheimsområdet har vi egen sal som kan benyttes uten ekstra kostnader.

Info om kurset:
En time med både praksis og teori i et rolig tempo som hjelper deg med å utvikle en god base av fysiske stillinger og pusteteknikk. Kurset hjelper deg å finne roen i en stressende hverdag og øvelsene er tilrettelagt for å rette opp og minimere fremtidige muskel og leddsmerter som er den største grunnen til sykemeldinger i Norge. Mange sitter i ro hele dagen eller gjør gjentagende like bevegelser hele dagen, og da er det stor fare for slitasjeskader. Ved å gjøre Yoga bare én dag i uken ser man allerede stor effekt både på kropp og sinn. Yogaens verden består av mange stilarter. Dette kurset vil fokusere på Hata yoga, Pranayama og meditasjon.

Bedriftens gevinst av dette er både økonomisk, sosial og gjør plassen til en mere populær plass å jobbe. 

For en total kostnad på kun kr 1250,- pr uke får man én time for opptil 20 deltakere, og dere får da tilbake 20 ansatte som har mindre risiko for å bli sykemeldt, og vil være mere fokusert i jobben etterpå. Er dere flere ansatte og vil ha to timer etter hverandre samme dag blir prisen 990,- pr time. Har dere egen egnet sal kommer Natalia til dere og gjennomfører timen der. Om dere ikke har egnet sal ser vi om vi finner en egnet lokasjon i nærheten av deres arbeidsplass, og det vil da komme salleie som merkostnad på 3-500,- pr time.

Ta kontakt her eller ring 92614460 for tilbud, bestilling eller spørsmål om dette:

NB Natalia kan også tilby dansekurs for bedriften. Send epost til admin@nataliatorresbergan.no for spm om dette

Pris for én time i uken

1 time yoga i uken på deres lokasjon (for ekstern lokasjon vil det komme gebyr for leie av sal på ca 300-500 pr time). For opptil ca 20 deltakere pr gang. Pris pr uke

1250 NOK

Pris for to timer i uken

2 time yoga (samme dag) i uken på deres lokasjon (for ekstern lokasjon vil det komme gebyr for leie av sal på ca 300-500 pr time). For opptil ca 20 deltakere pr time. Pris pr time

 990 NOK

Flere timer i uken

For flere enn to timer (både yoga og Ritmos Latinos Cardio) i uken ta kontakt på epost / tlf for tilbud.

Ta kontakt