Workshops

Workshophelg i samarbeid med Trondheim Pole Studio

Pole dance, Magedans, Salsa-Reggaeton, Yogastretch

Nå får du endelig muligheten til å røre deg litt i helgen igjen!

Lørdag 24 og Søndag 25 oktober ønsker Trondheim Pole Studio og Natalia Torres Bergan Dansestudio velkommen til en helg med masse dans og moro

Våre instruktører har satt sammen koreografier som vil være morsomme og lærerrike både for gamle og nye elever, så her kan alle være med :)

Du får muligheten til å prøve disse dansene for første gang, eller hvis du allerede har danset før, lære deg nye trinn og en ny koreografi.

Pole Dance

Nivå: nybegynner
Lørdag 24 oktober kl 12.00 - 13.30

Prøv en nybegynnertime i pole. Timen gir deg en innføring i hva pole dance og pole-trening er. Vi vil prøve mange grunnleggende øvelser og du trenger verken være sterk, fleksibel eller koordinert for å komme på timen!

Timen passer for nybegynnere.

Magedans - Orientalsk romantisk.

Nivå: Du bør ha tatt minimum ett kurs i Magedans eller en annen dans
Tid: Lørdag 24 oktober kl 14.00 - 15.30

(Det blir mulighet til å kjøpe treningsklær til Magedans)

I denne stilen danses de romantiske sangene i den "moderne" arabiske verden når det gjelder vestliggjøring av arabisk musikk. I denne stilen tolker danseren tekstene til sangen hun er mest tiltrukket av, noe som kan være kjærlighet eller hjertesorg. Den orientalske romantikeren kan betraktes som "danserens moderne tarab" siden den uttrykker tolkens følelser. Europeiske dansere har gjort tolkningen av egyptiske og libanesiske sanger veldig fasjonable. Blant det arabiske samfunnet sies det at dansere ikke skal danse romantiske temaer, siden de bare er sanger å lytte til og drikke kaffe. Imidlertid gjør denne kunsten alt mulig.

Salsa-Reggaeton

Nivå: Åpent / alle

Tid: Søndag 25 oktober 12.00 - 13.30

Kom å dans, tren og ha det gøy med Natalia med all varmen og smaken fra Latin-Amerika.

Vi vil danse salsa på linje, i feminin stil og reggaeton fusjonert med salsa.

For de som ikke kjenner reggaeton, er det en stil med urban og latinsk dansemusikk som blander reggae med hiphop med spanske tekster blandet med latinske rytmer som bomba og salsa.

Yoga-Stretching

Nivå: Åpent / alle
Søndag 25 oktober 14.00 - varer 75 minutter

Yogainspirert time med fokus på fleksibilitet og kroppskontroll.

Myke og lekne øvelser med fokus på bevegelighet i hofte og rygg. Timen passer for alle nivå.

Praktisk info

Pris: 300,- pr kurs / 1000,- for hele helgen (helgepass)

Sted: Leangenvegen 7, 7044 Trondheim (i de splitter nye lokalene til Trondheim Pole Studio - rett ved 3T Leangen og Leangen Togstasjon)

Bekledning: Behagelige treningsklær

Pga koronaviruset og krav til trygg avstand er det litt færre plasser enn vanlig, så om du vil være med på kurset er det viktig at du melder deg på snarest.