Magedans

Nybegynner: Intro til magedans
Litt øvet: Saidi 
(krav om å ha tatt minimum ett magedanskurs før for Litt Øvet-kurset)


Info ang Korona!

Oppstart av alle kurs KAN måtte utsettes noen uker om myndighetene pålegger dette. Kursene går over 3 mnd'er, så det er likevel god tid til et fullt semester før sommerferie. Dette betyr at alle melder seg på kursene som vanlig nå, så blir det fortløpende sendt ut info når nye råd kommer. Det blir uansett færre elever pr kurs enn tidligere, pluss at vi flytter kursene til en større sal, slik at det blir god plass for godt smittevern.
NB Skulle kurset ditt bli avlyst pga korona vil du få refundert 100% av kursavgiften.


Kursene som går over 13 uker er basert på magedans slik den har utviklet seg i Argentina over årene, og vil være litt mere moderne enn den tradisjonelle magedansen fra f.eks. Egypt. 

Nybegynner: Intro i orientalske danser. Grunnleggende trinn, teknikk, forskjellige typer stiler som finnes av orientalske danser, rytmer, historie osv. På dette kurset lærer vi en koreografi.

Litt Øvet: Saidi. Danser fra Said-regionen i det Øvre Egypt kalles gjerne «saidi» og danses til musikk med saidi-rytme. Her finner man både mannsdansen tahtib, en dans som danses med kraftige bambuskjepper og den mildere kvinneutgaven raks al assaya (dans med kjepp). Tahtib ble trolig brukt som en forsvarsdans i en tid hvor kamptrening var forbudt utenfor militæret, og kan ses på som en ekvivalent til [capoeira]. Kjeppene ble til daglig brukt i forbindelse med forsvar og gjeting av buskapen. Man finner også bevegelser i dansen som kan være inspirert av for eksempel hestens bevegelser og elementer av kamp i koreograferte sekvenser. Raks al assaya er kvinnenes utgave, men den har ikke de samme kampelementene og kjeppen er lettere. Som oppvisningsdans brukes gjerne en stokk med gull/sølv-pynt.

Tider:
Nybegynner: Tirsdager kl. 17.30 - kl 19.00
Litt Øvet: Onsdager kl. 17.30 - kl. 19.00
Kursstart: Uke 9, henholdsvis 2. og 3. mars
Sted: Leangenvegen 7, 7044 Trondheim
         (i de splitter nye lokalene til Trondheim Pole Studio - rett ved 3T Leangen og Leangen Togstasjon)

Bekledning: Behagelige treningsklær
Utstyr: Saidi-stokk. Det blir mulighet til å leie eller kjøpe stokk første kursdag  

Noen flere spm? Epost: admin@nataliatorresbergan.no - Tlf: 926 97 008

Pris

Betalingen kan deles i 2 avdrag om du har vært elev tidligere semester


2500 NOK

Pakkepris

Ved påmelding til flere kurs får man 10% rabatt og betalingen kan deles i 4 avdrag om du har vært elev tidligere semester